Content page
Thon har klart med CFO för Sverige | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Thon har klart med CFO för Sverige

Rekryterar från Cordea Savills. Igår kunde Fastighetsvärlden berätta om Olav Thon Gruppens pågående rekryteringsoffensiv för att bygga upp den svenska verksamheten. Nu har företaget gjort klart med en CFO. Det är Mathias Svensson som anställts och han kommer att tillträda under hösten.

– Mahias har arbetat i fastighetsbranschen i åtta år och kommer närmast från befattningen som Fund Finance Manager hos Cordea Savills i Stockholm, säger Hallgeir Åndal som leder Olav Thon Gruppen i Sverige.

Mathias Svensson har tidigare bland annat arbetat som ekonomichef på EFM och Business Controller vid KPMG.

Fastighetsvärlden Idag           2014-08-26

MER stenafastigheter.se

Comments are closed