Content page
Flyttar från Kungsholmen – hyr 3500 kvm i Hagastaden | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Flyttar från Kungsholmen – hyr 3500 kvm i Hagastaden

Kommunikationsbyrå hyr av Atrium Ljungberg. Atrium Ljungberg tecknade under juli kontrakt med den nordiska kommunikationskoncernen Nordic Morning om 3.500 kvadratmeter kontorslokaler i Hagastaden, Stockholm. Förhyrningen avser fastigheten Blästern 6 på Gävlegatan.

Hit flyttar koncernen sitt holdingbolag och fyra av sina byråverksamheter, med totalt cirka 225 medarbetare, den 1 januari 2015. 

Byrån drevs tidigare under namnet Edita och skiftade namn våren 2013. Nordic Morning flyttar från lokaler på Svarvargatan 11 på Kungsholmen. Den fastigheten, Isbrytaren 50, förvärvades av duon Niam och Oscar 2012. Fastigheten är ett tänkt bostadsprojekt.

Under juli har Atrium Ljungberg även tecknat kontrakt med flera befintliga hyresgäster om utökad kontorsyta om totalt cirka 2.000 kvadratmeter i fastigheterna Blästern 6 och Härden 14 i Hagastaden samt i närbelägna fastigheten Roddaren på Kungsholmen.

- Vi är väldigt glada och stolta över att Nordic Morning väljer Hagastaden och oss, säger Camilla Lemnell, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg. De blir ett spännande tillskott till ett mycket expansivt område. Det är också glädjande att våra nuvarande kunder expanderar och fortsätter utveckla sina verksamheter här. Det befäster vår uppfattning att området är ett av Stockholms hetaste för kontorsetablering.

Atrium Ljungberg är en betydande aktör i Hagastaden där man äger och förvaltar fastigheterna Blästern 6, Blästern 11, Blästern 13 och Härden 14 om totalt drygt 86.000 kvm uthyrbar yta. Fastigheterna är äldre industrifastigheter från 1930-talet, som är om- och tillbyggda till moderna kontorslokaler med bevarad industriprägel. Bolaget har ytterligare utvecklingsmöjligheter i området genom en markreservation på cirka 36.000 kvm invid Solnavägen som man tilldelades under 2012.

Fastighetsvärlden Idag 2014-08-19

MER stenafastigheter.se

Comments are closed