Content page
JLLs nya marknadschef kommer från Tenzing | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

JLLs nya marknadschef kommer från Tenzing

Ansvarar för varumärket i Sverige. Mona Örjansdotter Johansson, tidigare administrativ chef och partner i Tenzing, har utsetts till marknadschef i det sammanslagna bolaget JLL Tenzing. Hon kommer att ansvara för varumärket JLL i Sverige.

– Jag har arbetat i finans och fastighetsbranschen i snart tjugo år och utmaningen att vara med och skapa Sveriges ledande internationella rådgivare med ett unikt tjänsteutbud inom fastighetstransaktioner, uthyrning, värdering/analys och hyresgästrådgivning kunde jag inte säga nej till, säger Mona Örjansdotter Johansson.

Fastighetsvärlden Idag 2014-08-18

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed