Content page
Duo lämnar Savills – startar eget för att utmana | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Duo lämnar Savills – startar eget för att utmana

Panreal ska utmana inom transaktionsrådgivning. Axel Edwall och Filip Alexandersson bryter sig loss från Savills och startar ett nytt konsultbolag inriktat på kommersiella fastighetstransaktioner. Duon har startat Panreal, ett nytt rådgivningsbolag som erbjuder transaktionsrådgivning åt lokala, rikstäckande samt internationella investerare och fastighetsägare vid alla typer av kommersiella fastighetsaffärer inom Sverige.

Edwall var tidigare med och drog igång transaktionsverksamheten på Savills Göteborgskontor. Alexandersson anslöt tätt därefter. Duon har utgjort transaktionsteamet på Savills Göteborgskontor.

– Vi har haft en framgångsrik tid på Savills och känner att vi fått oerhört positiv respons från aktörer på marknaden. Vi har i princip drivit det hela själva och lyckats stå för en stor del av intäkterna på Savills, säger Axel Edwall.

Duon har hittills i år genomfört transaktioner avseende fastigheter i mellersta och södra Sverige och med ett totalt underliggande fastighetsvärde om cirka en miljard kronor.

– Med stor erfarenhet från en större konsultorganisation är vi nu oerhört taggade för detta och ser fram emot att skapa nya affärer på transaktionsmarknaden under Panreal, säger Filip Alexandersson.

Fastighetsvärlden Idag 2014-08-14

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed