Content page
Stena Fastigheter säljer fastighet i London med god förtjänst | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena Fastigheter säljer fastighet i London med god förtjänst

Datum: 2014-07-09 16:00
Text:

Under det senaste året har Londonmarknaden återhämtat sig med full kraft. Stena Fastigheter har därför genom Stena Realty avyttrat en av sina fyra fastigheter i centrala London. Fastigheten är en kontorsfastighet på Leman Street om totalt 9 200 kvm och såldes för 41 M GBP.
 
- Vi fick ett bra bud på fastigheten som vi inte kunde tacka nej till, ca 30 % mer än vad vi gav för den för knappt två år sedan. London kommer alltid att vara en mer volatil marknad än Stockholm och vi kommer alltid att vara intresserad av att göra bra affärer här, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter
 

Göteborg den 9 juli 2014 
Stena Fastigheter AB
 
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christel Armstrong Darvik, Koncernchef, Stena Fastigheter, tel 075-241 50 15 christel.armstrongdarvik@stena.com

MER stenafastigheter.se

Comments are closed