Content page
”Budet var så bra att vi inte kunde säga nej” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

”Budet var så bra att vi inte kunde säga nej”

Säljer för 30 procent över anskaffningspriset. Under det senaste året har Londonmarknaden återhämtat sig med full kraft. Stena Fastigheter har därför genom Stena Realty avyttrat en av sina fyra fastigheter i centrala London. Fastigheten är en kontorsfastighet på Leman Street om totalt 9.200 kvm och såldes för 41 miljoner pund (cirka 480 miljoner kronor).

– Vi fick ett bra bud på fastigheten som vi inte kunde tacka nej till, cirka 30 procent mer än vad vi gav för den för knappt två år sedan. London kommer alltid att vara en mer volatil marknad än Stockholm och vi kommer alltid att vara intresserad av att göra bra affärer här, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.

Läs om när Stena förvärvade fastigheten, i länken till höger.

Fastighetsvärlden Idag 2014-07-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed