Content page
Svenska Hus förvärvar för 90 miljoner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Svenska Hus förvärvar för 90 miljoner

Under juni månad har Svenska Hus förvärvat fastigheter för totalt 90 miljoner i två affärer. Det rör sig om Ramirents anläggning ca 8.700 kvm i Tagene Industirområde i Göteborg, samt ett sjuttiotal lägenheter i Landskrona.

Svenska Hus köper en industrifastighet med en uthyrningsbar yta om 8.680 kvm samt en tomtareal om 38.018 kvm av Ramirent. Fastigheten ligger på Tagenevägen på Hisingen. Fastigheten har helt utnyttjats för Ramirents egen verksamhet och de kommer att sitta kvar som hyresgäster. Säljarens ombud i affären var CBRE och tillträdet har skett.

Under senaste månaden har Svenska Hus även förvärvat och tillträtt ett sjuttiotal lägenheter i Landskrona, vilka kompletterar

MER stenafastigheter.se

Comments are closed