Content page
Över 600 hyresgäster såg seglingarna på Marstrand | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Över 600 hyresgäster såg seglingarna på Marstrand

Datum: 2014-07-04 10:00
Text:

Sol, seglingar, bra shopping och god fika lockar många till Mastrand under Stena Match Cup. Under tre dagar bjöd Stena Fastigheter Göteborg med över 600 hyresgäster till Sveriges största internationella seglingsevent. 

Pernilla och Jens Gilvad från Kobbegården i Göteborg är redo för en heldag på ett Marstrand som bjuder på skinande sol. 

- Vi har bott hos Stena Fastigheter Göteborg i över 20 år, men det är första gången vi är här. Det är mysigt och vi hoppas på vackert väder och bra shopping, säger Pernilla Gilvad och skrattar. 

Jens berättar att de ser fram emot seglingarna och att de själva har seglat, men då i lugnare tempo på semestern och med andra som kan. 

Både Pernilla och Jens tycker att det är ett bra initiativ av Stena Fastigheter Göteborg att bjuda med sina hyresgäster till Marstrand. Helen Billing Lord bor på Nilssonsberg sedan ett år tillbaka och hon är också positiv. 

- Jag följde med till Marstrand förra året och det var jättetrevligt. Alla på Stena Fastigheter är så trevliga och jag blir alltid bra bemött, säger hon. 

Hon har med sig väninnan Solveig Berglund och på Mastrand ska de äta lunch, promenera och titta på seglingarna. 

- Det är roligt att få åka båt till ön, säger Solveig Berglund och de båda vännerna njuter uppe på däck. 

Inne i båten pågår en skattjakt för alla barn. Med piratmössor på huvudet letar de efter guldpengar som ligger gömda.  De som hittar flest vinner en skattkista fylld med godis. Kompisarna Sabina och Amie från Marklandsgatan är två av de lyckliga vinnarna. De vuxna går runt i båten i en mer stillsam tipspromenad. 

- Jag får så många positiva kommentarer från våra hyresgäster som följer med till seglingarna på Marstrand. Det här är ett härligt sätt att umgås på och lära känna varandra lite mer, säger Sari Isberg, relationsförvaltare på Stena Fastigheter Göteborg. 

 

Solveig Berglund och Helen Billing Lord njuter uppe på däck på båten mot Marstrand. 


 

Sabina och Amie från Marklandsgatan hittade många guldpengar i skattjakten.


 

Med siktet inställt på Marstrand.


 

Besökare njuter av sol och seglingstävlingar.​MER stenafastigheter.se

Comments are closed