Content page
Stena Fastigheter köper SCA-huset i Mölndal | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stena Fastigheter köper SCA-huset i Mölndal

Datum: 2014-06-27 14:00
Text:


Stena Fastigheter har avtalat om köp av SCA-huset i Mölndals centrum som nu är under byggnation. Fastigheten innehåller 25 000 kvm kontor och innovationscenter för SCA som tecknat ett långt hyresavtal. Tillträde sker i december 2016.

Fastigheten är en GreenBuildning-fastighet och certifieras enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEM. Det innebär bland annat stor hänsyn till inomhusmiljö, ekologi. Livscykel, avfall samt energi- och vattenanvändning.

- Fastigheten ligger i ett expansivt område med bra kommunikationer centralt i Mölndal och blir ett bra komplement till vårt övriga kommersiella bestånd. Förra året förvärvade vi även Gröna Skrapan i Gårda som är miljöcertifierad enligt LEED platinanivå.  Det ligger helt i linje med vår strategi att förvärva bra fastigheter i centrala lägen, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.

 
 
Göteborg den 27 juni 2014
Stena Fastigheter AB
 
 
 
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christel Armstrong Darvik, Koncernchef, Stena Fastigheter,
tel 075-241 50 15 eller christel.armstrongdarvik@stena.com

MER stenafastigheter.se

Comments are closed