Content page
NP3 köper för 110 mkr av Borlänge kommun | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NP3 köper för 110 mkr av Borlänge kommun

NP3 fastigheter har förvärvat fyra fastigheter i Borlänge av Hushagen, Borlänge Kommuns bolag. Fastighetsvärdet uppgår till drygt 110 mkr före transaktionskostnader. Stora hyresgäster är Cramo, Granngården, Mekonomen, Sacci ryggsäckar och Elektroskandia.

– Fastigheterna kompletterar vårt befintliga bestånd på ett mycket bra sätt, vi har nu fastigheter i Borlänge inom alla hyressegment och vi räknar med att kunna fortsätta expandera i Borlänge utifrån den starka plattform vi skapat, säger Andreas Nelvig VD NP3 Fastigheter.

Fastigheterna inrymmer totalt ca 15 000 kvm lokalarea. Totalt så uppgår NP3s bestånd till ca 80 000 kvm i Dalarna efter förvärvet. Avkastningen uppgår initialt till ca 8,5 procent.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-27

 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed