Content page
Kungsleden säljer tre mindre kåkar i Skövde | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Kungsleden säljer tre mindre kåkar i Skövde

Affärer om 20 miljoner. Kungsleden fortsätter att koncentrera beståndet till strategiskt prioriterade orter i enlighet med strategin och säljer tre mindre fastigheter i Skövde. Total köpeskilling uppgår till 20 Mkr vilket är i nivå med Kungsledens bokförda värde.

Fastigheterna har en total uthyrningsbar area på cirka 3 770 kvadratmeter. Köpare är en mindre privat fastighetsinvesterare.

Genom försäljningen av fastigheterna Storängen 11, Granåsen 3 och Bäckaskog 3, samtliga belägna i utkanten av Skövde, lämnar Kungsleden orten.

– Vi fortsätter att koncentrera vår fastighetsportfölj genom försäljning av dessa fastigheter. Försäljningen frigör kapital som kan återinvesteras i strategiska fastigheter i prioriterade tillväxtmarknader, säger Kungsledens Transaktionschef Ylva Sarby Westman.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed