Content page
NCC startar fjärde etapp i Esbo | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NCC startar fjärde etapp i Esbo

NCC påbörjar utvecklingen av en ny kontorsbyggnad i Esbo i Helsingforsområdet. Kontorshuset omfattar cirka 5 300 kvm uthyrningsbar kontorsyta.Den nya byggnaden är Alberga Business Park fas D, vilket är den fjärde etappen av Alberga Business Park, som totalt omfattar fem faser.

– Finland är en av våra huvudmarknader. Med Alberga Business Park har vi fokuserat på en hållbar och modern lösning och har varit mycket framgångsrika i genomförandet, säger Carola Lavén affärsområdeschef, NCC Property Development.

Alberga Business Park ligger i Esbo, i huvudstadsregionen. Platsen ligger nära pendeltågsstationen, Ring 1. De tre tidigare faserna av Alberga Business Park är nästan fullt uthyrda och genomfördes under åren 2012-2013.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-26

MER stenafastigheter.se

Comments are closed