Content page
Willhem gör stor bostadsaffär i Halmstad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Willhem gör stor bostadsaffär i Halmstad

ICA-förbundet och Möller & Partners säljer. Willhem har ingått avtal om att förvärva sex bostadsfastigheter i Halmstad. Fastigheterna innehåller 867 hyreslägenheter och har en total area på cirka 66.000 kvm. 

Säljare är Södra Fisken Fastighets AB, som ägs av ICA-handlarnas Förbund och Möller & Partners AB. Fastighetsvärdet i affären uppgår till 545 mkr. Tillsammans med affärer genomförda tidigare i år växer Willhems bestånd i Halmstad till totalt 1.321 hyreslägenheter.

– Halmstad har goda tillväxtmöjligheter och har länge varit en intressant marknad för Willhem. Vår förhoppning är att vi framöver kommer att förvärva fler fastigheter på orten, säger Willhems VD Mikael Granath.

Det samlade värdet på Willhems fastighetsbestånd uppgår nu till 14,4 miljarder kronor och fastigheterna inrymmer totalt 17.576 lägenheter.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-25

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed