Content page
Sommar och seglingstävling på Marstrand | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sommar och seglingstävling på Marstrand

Datum: 2014-06-24 11:00
Text:

I början av juli följer över 600 hyresgäster hos Stena Fastigheter Göteborg med till Marstrand. Då är det dags för årets upplaga av Sveriges största internationella seglingsevent, Stena Match Cup Sweden 2014, som lockar en publik på över 100 000.
 
Stena Fastigheter Göteborg har bjudit in alla hyresgäster till en heldag på Marstrand för att njuta av sommaren och en spännande seglingstävling. Det är femte året i rad som Stena är värd för Stena Match Cup Sweden.
 
- Över 600 hyresgäster följer med oss till Marstrand den 1-3 juli. Det är ett fantastiskt tillfälle att få umgås med våra hyresgäster och tillsammans njuta av ett vackert Marstrand, säger Sari isberg, relationsförvaltare på Stena Fastigheter Göteborg.
 
Förutom seglingarna kan hyresgästerna ströva runt på ön, ta ett dopp i havet och spatsera på bryggorna. Fästningen är öppen som vanligt och för barnen finns Stena och Childhoods Kinds Corner.
Tävla med Stena på Instagram!
 
Vinnarbilderna i Stenas fototävling under 2013.
 
 
Vad är segling för dig? Dela dina finaste seglingsbilder med Stena på Instagram så har du möjlighet att vinna en seglingstur med Stena Sailing Teams egen skeppare, Johnie Berntsson (#stenajohnie) eller en resa med Stena Line inklusive en slottshelg i Danmark (#stenapar).
 
Läs mer om tävlingsregler och hur du gör för att delta på Stena Match Cup Swedens Facebook-sida >>
 
 
 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed