Content page
Duo satsar på Dalslands första köpcentrum | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Duo satsar på Dalslands första köpcentrum

KF och Orvelin Gruppen bakom investeringen. Våren 2016 är det tänkt att Dalslands första köpcentrum, Melleruds Handel, ska slå upp portarna. Våren 2015 ska byggarbetet inledas och det ska resultera i ett köpcentrum om 20.000 kvm, fördelat över 20–30 butiker, och en helt ny Coop Extra butik.

Bakom Melleruds Handel står, till lika delar, Orvelin Gruppen och Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg. I Melleruds kommun bor strax under 9.000 invånare, varav något mindre än hälften i tätorten.

Orvelin Group AB är en privatägd koncern som är verk- sam inom tre områden: handel, fastigheter samt investeringar. Orvelin Group äger bland annat, tillsammans med Thon Eiendom, stora Nordby centrum i Strömstad. Totalt omsätter koncernen cirka 1,3 miljarder kronor och huvudkontoret ligger i Strömstad.

Konsumentföreningen Bohuslän-Älvsborg driver 29 butiker i 13 kommuner i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Cirka 750 medarbetare tar hand om kunder eller arbetar med intern service. Totalt omsätter Bohuslän-Älvsborg regionen cirka 1,6 miljarder kronor.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed