Content page
Wallenstam säljer i Sollentuna för 450 mkr | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Wallenstam säljer i Sollentuna för 450 mkr

D Carnegie förvärvar 450 lägenheter på Malmvägen. Wallenstam har tecknat kontrakt om försäljning av en fastighet i Sollentuna till ett fastighetsvärde om 450 miljoner kronor. Köpare är D. Carnegie & Co.

I affären ingår även möjligheten för Wallenstam att förvärva en byggrätt i Tyresö med cirka 200 lägenheter.

Fastigheten Traktören 5 i Sollentuna omfattar adresserna Malmvägen 18, Tusbystråket 4-12, Oppegårdsstråket 5-11 samt Tingsvägen 27-31. Den totala ytan är ca 33.500 kvm och fastigheten rymmer ca 450 lägenheter.

Ulf Nilsson, VD D Carnegie:

– Vi är glada att kunna förvärva ett väl underhållet bostadsbestånd med ett utmärkt läge i en attraktiv del av Stockholmsregionen. Vi avser att fortsätta förädlingen av dessa fastigheter genom successiv renovering av lägenheter.

Hans Wallenstam, VD Wallenstam:

– Vi satsar offensivt på att tillföra nya bostäder och omfördelar med den här affären en del av våra tillgångar från förvaltning till investering i nyproduktion av hyresrätter i Stockholm och Göteborg. I affärsplan 2018 satsar vi på en årsproduktion av 1.500 lägenheter per år.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-19 

 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed