Content page
Wihlborgs hyr ut i ny del av Knutpunkten | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Wihlborgs hyr ut i ny del av Knutpunkten

Tyréns först in. Tyréns blev första hyresgäst att teckna sig för en lokal i den nya tillbyggnaden på Knutpunkten i Helsingborg. De hyr ett våningsplan om 1.420 kvm med beräknad inflyttning vid årsskiftet 2015/16. Totalt omfattar tillbyggnaden 8.000 kvm.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Tyréns väljer Wihlborgs som hyresvärd även i Helsingborg, säger Anders Jarl, VD för Wihlborgs Fastigheter. Vi har sedan tidigare ett bra samarbete och Tyréns hyr kontor av oss både på Dockan i Malmö och på Ideon i Lund.

Wihlborgs förvärvade Knutpunkten i oktober 2010. Tillbyggnaden påbörjades i april i år och beräknas färdigställas under första kvartalet 2016. Investeringen kommer att uppgå till 250 miljoner.

– Med påbyggnaden har vi nu möjlighet att erbjuda fantastiska lokaler till Helsingborgs näringsliv. Kontoren har en enastående 360-graders utsikt över Helsingborg och vi bygger i miljöklass guld, vilket innebär att miljöprestandan i fastigheten är mycket hög, avslutar Anders Jarl.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed