Content page
Trio tävlar om att bli Årets kvinna 2014 | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Trio tävlar om att bli Årets kvinna 2014

Juryn till Årets kvinna i fastighetsbranschen har nu valt ut tre kandidater som har möjligheten att få utmärkelsen 2014;

  • Anna Denell, hållbarhetschef, Vasakronan
  • Tina Karrbom-Gustavsson, docent i byggprojektledning på KTH i Stockholm
  • Katarina Wåhlin Alm, VD NCC Property Development.

Anna Denell nomineras för att hon ”på ett förträffligt sätt lyfter hållbarhetsfrågor i branschen och upp i styrelserummet på Vasakronan”.

Tina Karrbom-Gustavsson nomineras med motiveringen att hon ”brinner för att inspirera studenter och medvetet arbetar med genusfrågor”.

Katarina Wåhlin Alm nomineras för att hon ”med lång erfarenhet driver fastighetsutveckling med stor kompetens och glädje”.

Det har kommit in rekordmånga nomineringar till utmärkelsen i år, konstaterar arrangören Fastighetsägarna.

– Det är otroligt roligt att så många nomineringar kommit in. Det bevisar att det finns många inspirerande kvinnor i fastighetsbranschen och som vi bör lyfta fram som goda exempel, säger Sara Haasmark, hållbarhetschef på Fastighetsägarna Stockholm och sekreterare i juryn.

Den 28 augusti delas utmärkelsen ut till en kvinna i fastighetsbranschen som verkar som en inspiratör för andra. Utdelningen sker i samband med ett seminarium i Fastighetsägarnas hus där bland andra Biljana Pehrsson, som fick utmärkelsen 2013 och även sitter med i juryn i år, medverkar.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-18

MER stenafastigheter.se

Comments are closed