Content page
Ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad i Stockholm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad i Stockholm

Vill växa med 50 procent i Stockholm. Patrik Guné rekryteras som ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad Region Stockholm med uppdraget att vidareutveckla WSPs starka position i regionen. Stockholm står inför miljardinvesteringar inom infrastruktur och stadsutveckling.

WSP siktar nu på att inom tre år växa med 50 procent.

– Det ska bli mycket spännande att ta mig an rollen som chef för Stockholmsregionen med de stora investeringar inom infrastruktur och stadsutveckling som pågår och planeras här och det tillväxtmål WSP har, säger Patrik Guné.

Guné har tidigare bland annat arbetat som regionchef på Bravida, divisionschef på Grontmij och sälj- och marknadsansvarig på Siemens. Han har under de senaste åren även haft ombudsroller i projekt som till exempel nya Karolinska sjukhuset, Tele2 Arena, Norra länken och Citybanan.

Som regionchef över WSP Samhällsbyggnad i Stockholm får Patrik Guné ansvar för en verksamhet med en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn och som idag omsätter cirka 300 miljoner och har cirka 250 medarbetare.

Patrik Guné tillträder sin nya tjänst den 1 juli 2014.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-17

MER stenafastigheter.se

Comments are closed