Content page
Marie Linder vald till ny förbundsordförande | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Marie Linder vald till ny förbundsordförande

Sitter i förbundsstyrelsen sedan två år. Under lördagen har Hyresgästföreningens förbundsstämma enhälligt valt Marie Linder till ny förbundsordförande i Hyresgästföreningen.

Marie Linder är 51 år och kommer från Tyresö utanför Stockholm. Hon har varit aktiv i Hyresgästföreningen i över 20 år och har de senaste fyra åren varit ordförande i sin lokala hyresgästförening i Tyresö. Hon sitter dessutom i Hyresgästföreningens förbundsstyrelse sedan två år tillbaka. Marie Linder har fram till idag varit kommunikationschef på LO.

– Jag känner mig väldigt glad, stolt och ödmjuk inför detta stora förtroende, säger Marie Linder i en kommentar. Jag ser verkligen fram emot att få ta en aktiv roll i den bostadspolitiska debatten och arbeta vidare för att utveckla Hyresgästföreningen och belysa verkligheten för Sveriges tre miljoner hyresgäster.

– Jag känner mig redo att ta över stafettpinnen från Barbro Engman och anta den fantastiskt roliga utmaning det är att representera en av Sveriges största och bästa folkrörelser, säger Marie Linder.

– Min vision för Hyresgästföreningen är en stark rörelse som skapar möjligheter för människor att påverka och utveckla sina boendemiljöer, avslutar Marie Linder.

Hyresgästföreningens förbundsstämma valde även en ny förbundsstyrelse.

Tretton ledamöter från hela Sverige valdes på två år. Tio av dessa valdes som ordinarie ledamöter, tre som ersättare. Förbundsordföranden valdes på fyra år. Se hela listan till höger.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed