Content page
SveaReal förlänger jätteavtal i förtid | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SveaReal förlänger jätteavtal i förtid

Alfa Laval stannar minst till 2022. En av Sveareals absolut viktigaste hyresgäster, Alfa Laval, har förlängt sin förhyrning i förtid. 2011 tecknades ett sexårigt hyresavtal mellan parterna avseende förhyrningen i Sveareals fastighet i Tumba. Det som nu avtalats innebär att Alfa Laval kommer att hyra drygt 40000 kvm kontor, laboratorier, verkstäder och lagerytor till 2022.

- Alfa Laval är en stor och viktig hyresgäst för oss och vi är glada att de har valt vår fastighet för sin verksamhet även i fortsättningen, säger Viveka Frankendal, Marknadsområdeschef Öst på SveaReal.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed