Content page
Tre nya varumärken till Vasakronans nya i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tre nya varumärken till Vasakronans nya i Göteborg

Perukmakaren fullt uthyrd. Under våren och sommaren slår tre nya butiker upp sina dörrar i kvarteret Perukmakaren, i centrala Göteborg, och fastigheten är därmed är fullt uthyrt. Det är Happy Mango, Nudie Jeans Repair shop och Bunches by Blomrum som med sina respektive affärsidéer tar plats i fastigheten.

Perukmakaren har under en tvåårsperiod genomgått en omfattande modernisering och kvartetet har fått en total ”make-over”. Målet var att utveckla handeln och gatustråken längs Fredsgatan, Drottninggatan och Kyrkogatan.

– Perukmakaren var en oslipad diamant. Att slipa till den, och gatorna runtomkring, har varit ett omfattande projekt men resultatet är fantastiskt. Vi ville förse Göteborgarna med ett bredare butiksutbud och en trevligare stadsmiljö. Det har vi gjort, säger Kristina Pettersson Post, chef region Göteborg.

I mars öppnade Svenska Turistföreningen (STF) ett nytt hotell och vandrarhem i kvartetet och i april öppnade Gina Tricot sin första flaggskeppsbutik i Norden på Fredsgatan. Med uthyrningarna till Happy Mango, Nudie Jeans Repair Shop och Bunches by Blomrum är kvarteret fullt uthyrt.

– Nu kommer vi att fokusera på att göra även Kompassen till en attraktiv handelsplats, avslutar Kristina Pettersson Post.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-10

 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed