Content page
”Största satsningen sedan miljonprogrammets dagar” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

”Största satsningen sedan miljonprogrammets dagar”

5–6 orter aktuella. Rikshem satsar på nybyggnation av 2.500 hyreslägenheter. Den första ordern om över 2 miljarder kronor går till Lindbäcks bygg i Piteå. Det avtalet omfattar en beställning av 2.000 hyreslägenheter som ett första steg och kan utökas med ytterligare 500 lägenheter. Enligt uppgift till Fastighetsvärlden planerar Rikshem att nyproducera i 5–6 orter. FV har tidigare berätta att Uppsala är en av orterna.

Rikshems VD Jan-Erik Höjvall:

– Bostadsbyggande är avgörande för Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Vi har byggt upp Rikshem genom att vara kreativa nytänkare. Jag är övertygad om att vi kan bygga bostäder som är av bra kvalité och som människor har råd att bo i.

Vice VD, Ilija Batljan säger:

– Att investera 2 miljarder kronor i Norrland i dessa tider när människor är oroliga för jobben känns bra och visar vår framtidstro. Vi hoppas att vi kan fortsätta det viktiga arbetet med att bygga fler bostäder och att det inte kommer nya pålagor från politikerna som hindrar fortsatt bostadsbyggande och förutsättningar för nya svenska jobb.

Fastighetsvärlden Idag       2014-06-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed