Content page
Altaira tecknar långa avtal i Täby | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Altaira tecknar långa avtal i Täby

Hyr ut 6.600 kvm. Altira tecknar nya hyresavtal i kv Jagaren 7 (Näsbypark Centrum) i Täby om sammanlagt 6.600 kvm. Större hyresgäster som tecknat avtal är Nya Tidens Montessoriskola, HSB Omsorg, Aleris och Täby Kommun. Avtalen löper till mellan 2024 och 2028 och representerar ca 50 procent av hyresintäkterna. Som ett resultat av dessa uthyrningar har fastigheten även omtaxerats till en fastighetsskattebefriad specialfastighet.

– Det känns väldigt roligt att ha varit delaktig i detta stora utvecklingsarbete som innefattat allt från detaljplaneändringar till flytt av ventilationsutrymmen för att göra plats för nya lägenheter. Arbetet har lett till att vi kunnat ompositionera fastigheten till en samhällsfastighet med vissa handelsinslag, säger Altiras fastighetsförvaltare, Teija Einarson.

Altira äger och förvaltar ca 80 000 kvm företrädesvis i Stockholmsregionen.

Fastighetsvärlden Idag          2014-06-05

MER stenafastigheter.se

Comments are closed