Content page
Svenska Hus bygger nytt profilhus för Swedbank | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Svenska Hus bygger nytt profilhus för Swedbank

Bygger nytt hus om 2.400 kvm. Svenska Hus AB har tecknat avtal med Swedbank och Fastighetsbyrån för uppförandet av ett nytt
hus för deras verksamhet i Västra Göteborg. Huset ska byggas på Topasgatan i Frölunda, Göteborg, och kommer att  innefatta kontor fördelade på två plan och med en total yta av 2.400 kvm.

Fastigheten är ritad av Liljewall Arkitekter. Entreprenör är MVB Väst AB i samverkan med Svenska Hus AB och byggnationen har nyligen påbörjats. Swedbanks och Fastighetsbyråns kontor ska stå klart sommaren 2015. I husets markplan finns även plats för en till intressant hyresgäst, som önskar en attraktiv lokal på ca 600 kvm.

Niklas Simonsson, uthyrningschef på Svenska Hus:

– Det har varit en mycket rolig och intressant resa att få arbeta fram ett koncept för två så stora och väletablerade aktörer som Swedbank och Fastighetsbyrån. Vi tror även att dessa kommer att ha en mycket positiv dragkraft för att hitta rätt hyresgäst till den lediga ytan i markplan på ca 600 kvm.

Fastighetsvärlden Idag 2014-06-04

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed