Content page
NREP i stort finskt förvärv | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

NREP i stort finskt förvärv

Köper 52.000 kvm. NREP Nordic Strategies fund, med Nordic Real Estate Partners (NREP) som rådgivare, har i en sale-lease back-affär förvärvat 52 000 kvm logistik i orten Hämeenlinna i Finland. Säljare var Huhtamäki Oyj, verksamma inom förpackningsindustrin. Förvärvet är fondens första i Finland.

Hämeenlinna ligger mitt emellan Tampere och Helsingfors och beskrivs som en viktig transporthub i södra Finland.

– Med den här transaktionen har NREP Nordic Strategies fund fått en utmärkt start och har säkrat transaktioner för mer än 110 miljoner euro inom en månad efter sin första stängning, säger Mikkel Bülow-Lehnsby, VD på NREP.

Fastighetsvärlden Idag      2014-06-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed