Content page
Arnhult och Selin i fokus på Fastighetsdagen på tisdag | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Arnhult och Selin i fokus på Fastighetsdagen på tisdag

Intar scenen på tisdag. Två av landets mest expansiva fastighetsägare – Rutger Arnhult och Erik Selin – står på scenen när Fastighetsdagen arrangeras nu på tisdag den 3 juni.

Fastighetsvärlden berättade nyligen att Arnhults ”börsimperium” är större än Castellum och på transaktionsfronten har han för Klövern bland i år bland annat köpt Globen City för 3,8 miljarder kronor. Selin har nyligen, åt Balder, köpt ett paket med hotellfastigheter för 2,2 miljarder och även gjort det första förvärvet i Finland.

Under dagen kommer också ekonomen Klas Eklund och bostadsminister Attefall att ge sin syn på hur bostadskrisen kan lösas. Peter Malmqvist, Sven-Olof Johansson, Kerstin Hessius och Sveafastigheters nye VD Johan Tengelin medverkar också.

Missa inte att anmäla dig här (där även fullständigt program finns) eller via telefon på 08–631 90 25.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-30

MER stenafastigheter.se

Comments are closed