Content page
Klövern hyr ut till myndighet i Karlstad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Klövern hyr ut till myndighet i Karlstad

Hyr ut till myndighet på sex år. Klövern har tecknat hyreskontrakt i Karlstad med Pensionsmyndigheten som den 1 december flyttar från Hemfosas kontorskomplex Karolinen till Kanikenäset, i den södra delen av staden.

Myndigheten flyttar med 120 personer och kommer hyra ett våningsplan om 1 863 kvm i fastigheten Kanoten 10. Avtalet löper på sex år och det totala hyresvärdet, inklusive tillägg, ligger på 18,8 miljoner, vilket motsvarar en hyra per kvm på 1 679 kronor. Klövern kommer att totalrenovera lokalerna och skräddarsy dem för att passa Pensionsmyndighetens verksamhet.

Andra hyresgäster i fastigheten är Telia Sonera, Ramböll, Semcon, Glimt Television och restaurang Kanikeköket.

Fastighetsvärlden Idag         2014-05-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed