Content page
Botrygg bygger hotell i Älvsjö | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Botrygg bygger hotell i Älvsjö

Ska stå klart 2016. Botrygg har tecknat avtal med Ligula Hospitality Group AB om att bygga ett nytt hotell under varumärket Motel L med 172 rum i Älvsjö. Hotellet kommer att få samma designade uttryck som det Motel L som öppnade i Hammarby Sjöstad den 1 maj.

Hotellet beräknas stå klart under hösten 2016. På toppen av hotellet ämnar Botrygg också bygga mellan 75-80 hotellägenheter för kommersiell uthyrning, så kallad corporate housing.

Skiss av det planerade hotellet.
Skiss av det planerade hotellet.

– Vi är mycket nöjda att vi lyckas teckna detta avtal. Vi ser Motel L som ett intressant varumärke med mycket stor potential. Att utveckla och avyttra denna typ av fastigheter ger oss kapital till att öka takten på nyproduktion av bostäder, säger Adam Cocozza, VD för Botrygg.

Fastighetsvärlden Idag         2014-05-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed