Content page
O’Learys öppnar största restaurangen i MoS | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

O’Learys öppnar största restaurangen i MoS

Hyr 3.500 kvm. Unibail-Rodamco har tecknat avtal med O’Learys om att öppna en 3.500 kvm stor sportrestaurang i Mall of Scandinavia, företagets hittills största i ett köpcentrum. Restaurangen kommer att ligga i anslutning till Friends Arena.

– Vi är mycket glada att en så stor köpcentrumägare inser vilken kraft det finns i mat och dryck när det gäller att stärka upplevelsen och centrumets attraktionsförmåga, säger O’Learys VD, Wilhelm Vintilescu.

För fastighetsägaren Unibail-Rodamco är detta den enskilt största restaurangen hittills, samtliga internationella köpcentrum inräknade. Under 2015 lanserar företaget en tydligare fokusering på mat och dryck under parollen ”The Dining Experience” som införs på 25 olika köpcentrum i ett flertal länder.

Fastighetsvärlden Idag      2014-05-20

MER stenafastigheter.se

Comments are closed