Content page
Bästa nordiska köpcentrum korat | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bästa nordiska köpcentrum korat

Norska Gulskogen vann över svenska Erikslund. NCSC, Nordic Council of Shopping Centers har korat årets bästa Nordiska köpcentrum i samband med sin årskonferens i Oslo.

Det ombyggda köpcentrumet Gulskogen i Drammen, Norge, vann. Konkurrensen kom från Metropol i Danmark, Veturi i Finland, och Erikslund i Sverige. Samtliga nominerade köpcentrum har tidigare vunnit motsvarande tävling i respektive land.

”Under ett antal år har köpcentrumet förvandlats från ett sömnigt centrum till ett modernt köpcentrum med stor livskraft i form av bra butiksmix, tydlig marknadsföring, en starkt stigande omsättningsökning och med bra läge för kollektivtrafik.” lyder en del av juryns motivering.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed

Bästa nordiska köpcentrum korat

Norska Gulskogen vann över svenska Erikslund. NCSC, Nordic Council of Shopping Centers har korat årets bästa Nordiska köpcentrum i samband med sin årskonferens i Oslo.

Det ombyggda köpcentrumet Gulskogen i Drammen, Norge, vann. Konkurrensen kom från Metropol i Danmark, Veturi i Finland, och Erikslund i Sverige. Samtliga nominerade köpcentrum har tidigare vunnit motsvarande tävling i respektive land.

”Under ett antal år har köpcentrumet förvandlats från ett sömnigt centrum till ett modernt köpcentrum med stor livskraft i form av bra butiksmix, tydlig marknadsföring, en starkt stigande omsättningsökning och med bra läge för kollektivtrafik.” lyder en del av juryns motivering.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed