Content page
KAB Fastigheter säljer sin andel i Nordstan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

KAB Fastigheter säljer sin andel i Nordstan

Satsar kapitalet på nyproduktion av bostäder. Ett av de stora kvarteren i Nordstan i centrala Göteborg har fått ny ägarbild. Det är KAB Fastigheter som sålt sin andel om 25 procent i Objekt 3 till en av de övriga två delägarna.

Enligt vad Fastighetsvärlden erfar är det Gösta Andersson Byggnadsfirma AB, som därefter äger 50 procent av kvarteret. Därmed är företaget jämbördig ägare med F O Peterson & Söner Byggnads AB. Kvarteret omfattar totalt 31.000 kvm hotell (Scandic Europa), restauranger, butiker och kontor.

– Försäljningen ger oss en stark kassa med vilken vi får muskler att ge oss in i nya spännande projekt och öka vår nybyggnation. Vi har för avsikt att utöka vårt bestånd i Göteborgstrakten med ca 500 lägenheter de närmaste åren säger Johan Andersson, VD i KAB Fastigheter.

Fastighetsvärlden Idag    2014-05-15

MER stenafastigheter.se

Comments are closed