Content page
Briggen säljer två mindre hus i Helsingborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Briggen säljer två mindre hus i Helsingborg

Totalt 1.600 kvm avyttras. Briggen har sålt mindre två fastigheter i centrala Helsingborg. Fastigheten Erik Dahlberg 2, som ligger på Kullagatan, en gågata med butiker på A-läge i centrala Helsingborg samt fastigheten Vikingen 4, centralt belägen på Lilla Strandgatan, cirka 250 meter ifrån Knutpunkten.

Den 842 kvm stora fastigheten på Kullagatan med byggår 1890 är fullt uthyrd och för närvarande bedrivs butik och hälsoverksamhet i huset. Fastigheten på Lilla Strandgatan från sent 1800-tal omfattar 800 kvm.

Försäljningsbelopp uppgick till 26 Mkr efter avdrag för bedömd uppskjuten skatt och omkostnader om totalt 2 Mkr. Överlämning har skett den 30:e april 2014.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-14

MER stenafastigheter.se

Comments are closed