Content page
Arnhults ”börsimperium” nu större än Castellum | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Arnhults ”börsimperium” nu större än Castellum

Samlade marknadsvärden nära 41 miljarder. Genom förvärv av kontrollposter i noterade bolag samt stora fastighetsförvärv så har Rutger Arnhult via Klövern, Corem och Tribona nu kontroll över samlade fastighetsvärden på börsen om nära 40,7 miljarder.

Som en jämförelse har Castellum, som är det enskilt största bolaget mätt till fastighetsvärde, fastigheter för 39,3 miljarder. Fabege är det näst största bolaget med fastigheter för 33,4 miljarder och därefter kommer Balder med fastigheter för 30,1 miljarder.

Familjen Paulsson kontrollerar dock betydligt mer än snabbväxande Arnhult. Via sina kontrollposter i Catena, Fabege och Wihlborgs kontrollerar familjen Paulsson sammanlagt fastighetsvärden för drygt 61 miljarder.

En analys av Klövern och dess expansion finns att läsa i Fastighetsvärldens magasin nr 4-2014.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-13

MER stenafastigheter.se

Comments are closed