Content page
Stureplansgruppen vill expandera inom hotell | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stureplansgruppen vill expandera inom hotell

Driver 21 restauranger och 18 nattklubbar – Vill nå 1.000 hotellrum. Stureplansgruppen vill expandera sin verksamhet inom hotellbranschen och vill till år 2020 ha tecknat kontrakt för att nå ett bestånd om cirka 1.000 rum. Idag driver bolaget Berns Hotel med 82 rum.

– Vi är för tillfället med i flera anbudsförfaranden. Geografiskt är det främst fastigheter inom tullarna i Stockholm som vi letar efter. Vi vill skapa boutiquehotell med omfattande restauranger och barer, säger Per Gunne, vice VD Stureplansgruppen, till Fastighetsvärlden.

Förebilder för Stureplansgruppens hotellsatsning är bland annat de amerikanska hotelloperatörerna Ace Hotels och Standard Hotels. Gunne ser helst att gruppens framtida hotell har minst 120 rum vardera, erbjuder en stor lobby, en populär restaurang och ytor för event.

– Hotell passar bra tillsammans med vår övriga verksamhet och är ett steg i den fortsatta expansionen av gruppen, säger Per Gunne.

Stureplansgruppen driver idag, utöver Berns Hotel, även 21 restauranger och 18 nattklubbar i totalt fyra städer, Stockholm, Göteborg, Visby och Västerås.

Fastighetsvärlden Idag         2014-05-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed