Content page
Brostaden hyr ut 2.600 kvm till Visma i Bromma | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Brostaden hyr ut 2.600 kvm till Visma i Bromma

Brostaden har tecknat ett hyresavtal med Visma EssCom avseende 2.600 kvm på Gårdsfogdevägen 5 i Mariehäll. Inflyttning är planerad till december. Visma kommer att hyra hela bottenvåningen på 2.600 kvm där de kommer ha cirka 110 arbetsplatser, service och lager.

Visma EssCom sitter idag endast ett långt stenkast från de nya lokalerna. Den fastigheten, Masugnen 7 på Kratsbodavägen 20, förvärvades förra året av JM som avser att riva den nuvarande byggnaden och bygga bostäder där.

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Bromma Blocks och Bromma flygplats samt att den framväxande tvärbanans nya hållplats utanför dörren. Visma EssCom finns på 25 orter från norr till söder och erbjuder rikstäckande service och installationer av avancerade utrustningar inom elektronik och IT.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-12

MER stenafastigheter.se

Comments are closed