Content page
Mats Wäppling ny ordförande i Vasakronan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Mats Wäppling ny ordförande i Vasakronan

Magnus Eriksson ny ledamot. Mats Wäppling är ny styrelseordförande i Vasakronan från den 9 maj 2014. Han har varit styrelseledamot i Vasakronans styrelse sedan 1 november 2010 och vice ordförande sedan 2011. Han efterträder Lars Lundquist som varit ordförande sedan 2009.

Mats Wäppling är civilingenjör från KTH och har sedan 1979 arbetat i bygg- och fastighetsbranschen. Han har haft ledande befattningar inom både Skanska, NCC och Sweco och är även ledamot i styrelserna för Pandox och Besqab.

Styrelsen kompletteras samtidigt med Magnus Eriksson, vice vd och affärschef på Fjärde AP-fonden. Eriksson har tidigare arbetat på bl.a. Catella och är även ledamot i styrelserna för Rikshem och Hemfosa.

Vasakronans styrelse består nu av Mats Wäppling, ordförande, Johan Magnusson (VD Första AP-fonden), Eva Halvarsson (VD Andra AP-fonden), Kerstin Hessius (VD Tredje AP-fonden), Magnus Eriksson (vice VD Fjärde AP-fonden), Rolf Lydahl, Per Uhlén, Jan-Olof Backman och Fredrik Wirdenius, VD Vasakronan.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-09

MER stenafastigheter.se

Comments are closed