Content page
Bäckman återvänder till NAI Svefa från Lantmäteriet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bäckman återvänder till NAI Svefa från Lantmäteriet

Staffan Bäckman återvänder till NAI Svefa efter en period om två år på Lantmäteriet där han arbetat som fastighetsvärderare med inriktning mot komplexa rättsekonomiska värderingar.

– Med sin långa erfarenhet och unika kompetensbredd – allt ifrån fastighetsrätt till kommersiell värdering, byggrättsvärdering samt rättsekonomisk värdering – kommer Staffan bidra till att ytterligare stärka värderingsgruppen på NAI Svefa, säger Jan Tärnell affärsområdeschef för Värdering.

I och med rekryteringen av Staffan Bäckman består värderingsgruppen på NAI Svefa 35 medarbetare fördelade på 14 kontor, från Malmö i söder till Luleå i norr. Under tidig höst planerar bolaget  ytterligare rekryteringar till både Stockholm och Göteborg.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-07

MER stenafastigheter.se

Comments are closed