Content page
Wilner Anderson slutar på Steen & Ström | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Wilner Anderson slutar på Steen & Ström

Lämnar köpcentrumjätten. Efter 11 år i bolaget och de senaste nio åren som VD för Steen & Ström Sverige har Wilner Anderson, 63 år, beslutat sig för att lämna företaget.

– Det har varit en fantastisk och spännande tid, resan under de här åren har varit extremt givande. Jag är mycket tacksam för att jag haft möjligheten att arbeta i det här företaget och i det här jobbet, säger Wilner Anderson.

Arbetet med rekrytering av efterträdare på VD-posten pågår och Anderson stannar preliminärt kvar fram till sommaren. Han berättar för Fastighetsvärlden att han inte har klart med något nytt jobb.

– Jag ska slutföra mitt jobb här, sedan ska jag fundera. Men jag är absolut redo för ytterligare ett operativt jobb och kanske även något eller några styrelseuppdrag. Jag gillar att jobba, säger Wilner Anderson till Fastighetsvärlden och berättar att han idag inte har några styrelseuppdrag.

Han berättar att det är mycket i bolagets utveckling som han är stolt över. Det stora bygget av Emporia i tuffa tider, är en sådan.

– Men varje enskilt projekt har varit spännande. Ta till exempel det vi gjorde i Marieberg (söder om Örebro), det kanske inte var så märkvärdigt, men det blev oerhört bra.

Projekttakten har stundtals varit hög, men det är inte allt som har blivit av, byggplanerna i till exempel Borås, har stannat på skrivbordet.

– Det har fallit ner i prioriteringen när vi istället har satsat i Malmö och i Kristianstad. Men vi äger fortfarande fastigheten, säger Wilner Anderson och konstaterar att det inte är aktuellt att sälja den.

Men Steen & Ström säger inte generellt nej till försäljningar. Den nya ägarkonstellationen har öppnat upp för försäljningar.

– Vi driver ingen försäljningsprocess just nu. Men det finns fastigheter där vi skulle kunna lyssna om det kommer intressanta bud, säger Andersson till Fastighetsvärlden och konstaterar att Emporia i Malmö inte är med på den listan.

Fastighetsvärlden Idag          2014-05-05

MER stenafastigheter.se

Comments are closed