Content page
Tribona förlänger 137.000 kvm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tribona förlänger 137.000 kvm

Tecknar långa kontrakt med Ica. Tribona har förlängt befintliga hyresavtal avseende fastigheten Saltängen 2 i Västerås till och med 2022 och avseende fastigheten Planeraren 2 i Borlänge till 2021.

Hyresvärdet för förlängningarna på ett år uppgår till ca 104 miljoner kronor på årsbasis. Som en del i hyresförlängningarna kommer uppgradering av kontorsytor omfattande cirka 10.000 kvm i Västerås att utföras.

– Vi är väldigt glada för att kunna fortsätta utveckla samarbetet med Ica och som en del i detta göra hyresförlängningar i Västerås och Borlänge i för oss strategiskt viktiga fastigheter, säger Per Johansson VD på Tribona i en kommentar.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-05

MER stenafastigheter.se

Comments are closed