Content page
Hemsö rekryterar från Peab | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hemsö rekryterar från Peab

Hemsö har anställt Karin Månsson som kommer att arbeta med projektutveckling och förvaltning inom region syd. Hemsö har totalt 43 fastigheter i regionen som omfattar Skåne, Blekinge, delar av Halland och Småland.

Karin Månsson kommer närmast från Peab där hon var ansvarig för utveckling av Varvsstaden i Västra Hamnen, i Malmö, från ett industriområde till en blandad stadsbebyggelse.

– Det känns mycket bra att vi har kunnat rekrytera Karin Månsson till oss på Hemsö. Hon har lång erfarenhet av fastighets- och projektutveckling av både stadsbyggnadsområden och av projekt för kommersiella fastigheter och bostäder. Jag är övertygad om att Karins gedigna kunskap och fleråriga erfarenhet kommer att bidra på ett mycket bra sätt till Hemsös framtida utveckling, säger Fredrik Alvarsson, regionchef Syd på Hemsö.

Karin Månsson började sin anställning den 2 maj.

Fastighetsvärlden Idag 2014-05-05

MER stenafastigheter.se

Comments are closed