Content page
Telge Bostäder säljer för 180 miljoner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Telge Bostäder säljer för 180 miljoner

Säljer 345 lägenheter. Telge Bostäder i Södertälje säljer tre fastigheter, innehållande sju hus och totalt 345 lägenheter vid Geneta centrum. Köpare är Anders Ivarsson AB och köpesumman uppgår till 180 miljoner. Husen ligger  på Klockarvägen 99 och Prästgårdsvägen 3-13. Telge Bostäder säljer för att finansiera modernisering och nybyggnation. NAI Svefa var rådgivare till säljaren Telge Bostäder.

–   Telge Bostäder ska vara en aktiv förvaltare som hela tiden ska se över fastighetsbeståndet. Försäljningarna som nu genomförs kommer att finansiera nybyggnation och moderniseringar. I år startar bolaget till exempel en omfattande modernisering av Fornhöjden och Fornbacken, säger Ingela Nylund Watz, styrelseordförande Telge Bostäder.

Telge Bostäder med cirka 9 700 lägenheter är Södertäljes största fastighetsägare. Bolaget äger och förvaltar allt från studentbostäder till radhus och flerbostadshus. I centrala Södertälje pågår bygget av över 100 moderna lägenheter i kvarteret Lampan.

Fastighetsvärlden Idag           2014-04-29

MER stenafastigheter.se

Comments are closed