Content page
Skanska investerar 328 miljoner i Wroclaw | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skanska investerar 328 miljoner i Wroclaw

Skanska investerar 328 miljoner kronor i andra fasen av kontorsprojekt i Wroclaw, Polen. Kontorsprojektet Dominikanski i Wroclaw, Polen, kommer att ha en total uthyrningsbar yta om cirka 40.000 kvadratmeter. Den första fasen av projektet inleddes under andra kvartalet 2013 och kommer att slutföras under andra kvartalet 2015. Den andra fasen av kontorsprojektet kommer att ha en total uthyrningsbar yta om cirka 24.000 kvadratmeter och ska färdigställas under tredje kvartalet 2015.

Byggnaden ligger i centrala Wroclaw och har pre-certifierats på guldnivå enligt LEED-systemet. Dominikanski är Skanskas fjärde kontorsprojekt i Wroclaw, efter Grunwaldzki Center, Green Towers och Green Day som öppnade i mars 2014.

Wroclaw är Polens fjärde största stad med cirka 630.000 invånare. Staden ligger i sydvästra delen av landet och ganska nära gränsen till Tjecken.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-28

MER stenafastigheter.se

Comments are closed