Content page
D. Carnegie köper i Rinkeby | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

D. Carnegie köper i Rinkeby

Köper 85 lägenheter för 59 miljoner. D. Carnegie & Co förvärvar två fastigheter i Rinkeby av HSB Stockholm för ett underliggande fastighetsvärde om totalt cirka 59 miljoner. Bolaget har genom sitt dotterbolag Bromsten Fastighetsförvaltning AB ingått avtal om förvärv av Bredbyplan Fastighets AB och Bredbyplan Garage AB av HSB och därigenom indirekt tomträtterna Stockholm Kvarnen 1 och Stockholm Vattenkvarnen 1.

Savills var rådgivare till HSB.

Fastigheterna omfattar 85 lägenheter och 149 parkeringsplatser. Förvärvet är villkorat av godkännande av HSB Stockholms styrelse. Tillträdesdag är planerad till den 2 juni 2014.

– Vi är mycket glada att göra ytterligare förvärv i Rinkeby där vi sedan tidigare äger cirka 1.000 lägenheter. Vi avser att successivt renovera fastigheterna till nybyggnadsstandard genom vår etablerade metod Bosystem, säger Ulf Nilsson, VD på D. Carnegie & Co.

Fastighetsvärlden Idag          2014-04-28 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed