Content page
CBRE värvar från NAI Svefa | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

CBRE värvar från NAI Svefa

Stärker upp i Göteborg. CBRE har anställt Pernilla Hallin som Director på Capital Markets och hon kommer att förstärka CBRE:s Capital Markets-team i Göteborg. Pernillas fokus kommer vara att, tillsammans med teamet, fortsätta arbetet med att bemöta den ökande efterfrågan ifrån internationella och nationella investerare på den svenska fastighetsmarknaden.

pernilla_hallin
Pernilla Hallin

Hallin kommer närmast ifrån NAI Svefa där hon varit projektledare inom transaktioner.

– Pernillas omfattande erfarenheter och kunskaper av affärer i Göteborg och västra Sverige kommer att stärka vår redan mycket starka position i Göteborg ytterligare. Vi är nu fem medlemmar i Capital Markets-teamet i Göteborg och vi kommer att fortsätta växa, säger Daniel Andersson, Head of Capital Markets på CBRE i Sverige.

Pernilla Hallin påbörjar sin anställning hos CBRE i maj.

Fastighetsvärlden Idag           2014-04-28

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed