Content page
Jernhusen redo ge upp 10000 kvm kontor i Skövde | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Jernhusen redo ge upp 10000 kvm kontor i Skövde

Osäkerhet kring Regionens hus.  Skövde, Göteborg och Vänersborg har pekats ut som Västra Götalandsregionens ledningscentra. I Skövde har bland annat Jernhusen laddat för att bygga Regionens hus, nära resecentrum. Men inget beslut har kommit och nu försöker Jernhusen sälja sin stora byggrätt med en färdig detaljplan om drygt 25.000 kvm

– Vi är ute och känner på marknaden, bekräftar Henrik Gidmark, affärsutvecklare på Jernhusen, för Fastighetsvärlden och berättar att bolaget internt sköter försäljningsprocessen.

Jernhusen har planerat för att bygga både kontor och parkeringshus. Ovanpå det tre våningar höga parkeringshuset (360 platser) har bolaget planerat för ytterligare tre våningar med totalt 10.000 kvm kontorsyta. Fastigheten, som heter Resecentrum 1, är i dag parkeringsyta och ligger på ”andra sidan” spåret sett från resecentrum, alltså på samma håll som Volvo och Boulognerskogen.

Fastighetsvärlden Idag         2014-03-27

MER stenafastigheter.se

Comments are closed