Content page
CBRE förstärker med Fastén inom transaktioner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

CBRE förstärker med Fastén inom transaktioner

Värvar DTZ:s transaktionschef. CBRE har anställt Mikael Fastén som Senior Director på Capital Markets i Sverige. Hans fokus kommer att vara på stora kontorstransaktioner i Stockholm samt Nordiska investerare i Sverige. Mikael Fastén kommer närmast ifrån DTZ där han varit Head of Transactions och påbörjar sin anställning hos CBRE efter sommaren.

– Mikael kommer att vara en nyckelperson i vår strävan att stärka vår position på kontorsmarknaden i Stockholm. Vi är nu 17 dedikerade medlemmar i Capital Markets-teamet i Sverige och siktar på att växa ytterligare, säger Daniel Andersson, Head of Capital Markets på CBRE i Sverige.

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige, kommenterar:

– Mikaels erfarenheter och kunskaper är vida kända, inte minst sedan han ledde teamet som genomförde Årets Bästa Transaktion 2013 enligt Fastighetsvärldens undersökning. Detta är ytterligare en viktig pusselbit för att etablera CBRE som den ledande fastighetsrådgivaren i Sverige, säger Kallenvret som under sommaren 2013 tillträdde som VD vid CBRE efter att tidigare varit vice VD vid DTZ.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-25

MER stenafastigheter.se

Comments are closed