Content page
Magnolia säljer bostäder i Sollentuna till Aberdeen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Magnolia säljer bostäder i Sollentuna till Aberdeen

Affär med 230 lägenheter i Sollentuna. Aberdeen Asset Managements bostadsfond, Aberdeen Residential Sweden, köper 230 hyresrättslägenheter under uppförande i Sollentuna från Magnolia Bostad.

– Det är glädjande att kunna tillkännage förvärvet av denna bostadsfastighet från Magnolia och utöka fondens fastighetsportfölj med nya moderna hyresrätter i bra läge i Sollentuna, säger Fredrik Eliasson som är ansvarig fondförvaltare för Aberdeen Residential Sweden.

Magnolia Bostads nyproduktion på Turebergs allé i Sollentuna omfattar totalt 230 lägenheter med en total yta på cirka 13 600 kvm. Veidekke Entreprenad har fått uppdraget att bygga bostäderna med första inflyttning våren 2015. DTZ har varit rådgivare till Magnolia vid transaktionen.

‐ Vi är mycket glada att få förtroendet att utveckla denna bostadsfastighet med en långsiktig fastighetsägare som Aberdeen. Med denna affär stärker vi ytterligare vår målsättning att etableras som en större utvecklare av hyresbostäder i Sverige, säger Andreas Rutili, VD på Magnolia Bostad.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-23

MER stenafastigheter.se

Comments are closed