Content page
S44 fullt uthyrt när Fora tecknar 3.800 kvm | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

S44 fullt uthyrt när Fora tecknar 3.800 kvm

Nu är även sjätte våningsplanet uthyrt. Fora flyttar sitt kontor till Diligentias nybyggda kontorsfastighet på Sveavägen 44 i Stockholm.  Kontrakt är tecknat för hela sjätte våningen och därmed är i stort sett samtliga kontorslokaler i fastigheten uthyrda. Det finns två mindre ytor som inte är uthyrda men det finns tidigare klara hyresgäster som har option på de ytorna. Foras förhyrning omfattar 3.836 kvm , där det också finns en egen terrass som går runt hela våningsplanet.

Tenant & Partner var rådgivare till Fora.

Fora ägs till lika delar av LO och Svenskt Näringsliv och administrerar tjänstepensioner och  försäkringar som cirka fyra miljoner personer omfattas av via sin anställning. I april 2015 flyttar Foras personal på cirka 250 personer in på Sveavägen 44.

Andra kontorshyresgäster som också flyttar in är SAP, Klarna, RaySearch, Arbetsgivarverket, King och Swedish Match. Läs mer om tidigare uthyrningar i länkarna till höger.

Fastighetsvärlden Idag 2015-04-16

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed