Content page
Fyller upp 7900 kvm efter postens flytt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Fyller upp 7900 kvm efter postens flytt

Kungsleden hyr ut i industriområde i Karlstad. Kungsleden hyr ut sammanlagt 7.900 kvadratmeter i Karlstads största industri- och logistikområde Örsholmen. De nya hyresgästerna är däckföretaget Nordicwheels  som tecknar ett sexårigt avtal på 7.492 kvadratmeter och restaurangen Pasha som tecknar ett tioårigt avtal på 406 kvadratmeter.

Den 1 augusti 2014 flyttar Nordicwheels in i fastigheten Östanvinden 4 och i de lokaler som Posten Logistics flyttade ifrån i slutet på mars i år.

Övriga befintliga hyresgäster i fastigheten är bland annat Landstinget, Emmaboda glas och Stena metall.

– Vi har på mycket kort tid lyckats fylla en väldigt stor vakans och vi är glada över att kunna erbjuda ändamålsenliga lokaler för Nordicwheels etablering i Karlstad, säger Anders Frisell förvaltare på Kungsleden.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-16

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed